پایش مدیریتی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران از ستاد شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم

| تاریخ ارسال: 1400/9/4 |
جلسه پایش مدیریتی حوزه بهداشت با حضوردکتر طباطبایی؛ معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران در ستاد شبکه بهداشت و درمان رباط کریم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، جلسه پایش مدیریتی حوزه بهداشت با حضوردکتر طباطبایی؛ معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران ، تیم پایشگر معاونت بهداشت، مدیر، معاونان و کارشناس مسئولان ستادی شبکه  بهداشت، پنج شنبه چهارم آذر۱۴۰۰درسالن اجتماعات ستاد برگزار شد.
دراین جلسه ابتدا دکترامامی، مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم  به معرفی شهرستان و شاخص های  کلی حوزه بهداشت پرداخت.سپس هریک از کارشناس مسئولان واحدهای ستادی به تفضیل وضعیت شاخص ها و چالش های خود را مطرح نمودند
 درادامه مدیر گروه های معاونت بهداشتی به نقد و بررسی و  ارزیابی  وضعیت شاخص ها  پرداختند.
گفتنی است در پایان جلسه  دکتر طباطبایی ضمن جمع بندی جلسه، درخصوص حفظ و ارتقا شاخص های حوزه سلامت  با توجه به شرایط شهرستان راهنمایی و راهکار های لازم را ارائه نمود.
لازم  به توضیح است این جلسه  از صبح آغاز و تا عصر ادامه داشت.

دفعات مشاهده: 216 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر