پیام تبریک مدیرشبکه بهداشت ودرمان رباط کریم به مناسبت فرا رسیدن روز پرستار

| تاریخ ارسال: 1400/9/18 |
دکترفخرالسادات امامی؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، درپیامی ضمن تقدیر ازتلاشهای مستمر مدافعان حوزه سلامت، فرارسیدن روز پرستاررا تبریک گفت.

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، دکترفخرالسادات امامی؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان ، درپیامی فرارسیدن روز پرستاررا تبریک گفت. متن پیام به شرح ذیل می باشد:
بسمه تعالی
پرستاری، روح زلال محبت است در کالبد دل سوزان پاک دل ،پرستار با شوق و رنج می‌آموزد تا رنج انسان را به شوق و آرامش برساند .
اینجانب ضمن گرامیداشت میلاد فرخنده و باسعادت حضرت زینب(س) و تبریک فرارسیدن روز پرستار،از تمامی همکاران ارجمند و ایثارگر فعال در برنامه مدیریت و مراقبت  ویروس کووید ۱۹و همچنین واکسیناسیون  همگانی  کرونا بدون هیچ چشم داشتی در بیمارستان و مراکز بهداشتی درمانی حضور ایثارگرانه داشته و تلاش می نمایند، تشکر و قدردانی نمایم.
امید است در پناه الطاف الهی و با الگوبرداری از حضرت زینب کبری (س)، ایامی سرشار از توفیق روزافزون الهی داشته باشید.

دکتر فخرالسادات امامی
مدیر شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم

دفعات مشاهده: 147 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر