برگزاری جلسه هم اندیشی اجرای برنامه های حوزه سلامت در پادگان ۲۳ شهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: 1400/10/20 |
جلسه هماهنگی  اجرای برنامه های حوزه سلامت با حضور نمایندگان پادگان ۲۳  در شبکه بهداشت رباط کریم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، جلسه هم اندیشی اجرای برنامه های حوزه سلامت در پادگان ۲۳، دوشنبه ۲۰دی ۱۴۰۰ با حضور کارشناس مسئول واحد جوانان، نوجوانان و مدارس و کارشناس تغذیه این شبکه و همچنین نمایندگان پادگان ۲۳ پرندک در ستاد شبکه بهداشت برگزار شد.
در این جلسه مقرر شد : با توجه به شکننده بودن شرایط موجود در خصوص شیوع موج جدید بیماری کرونا ، آموزشهای لازم در خصوص سویه جدید اومیکرون، اهمیت رعایت پروتکلها و تزریق سه نوبت واکسن  توسط کارشناسان این شبکه ارائه شود.
همچنین در ادامه مصوب شد  با توجه به هفته بسیج اطلاع رسانی تغذیه ، آموزش تغذیه سالم  نیز در این پادگان اجرا گردد .
گفتنی است : در این جلسه بسته های خدمتی شبکه بهداشت نظیر: تغذیه، سلامت روان، سل، بیماریهای رفتاری ، بحران رشد جمعیت و آگاه نمودن جوانان در خصوص ازدواج شاد و آسان و فرزند آوری وغیره  تحویل نمایندگان پادگان ۲۳ داده شد.

دفعات مشاهده: 108 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر