• 1401/12/09 - 11:18

آغازطرح سنجش سلامت دانش آموزان بدو ورود به دبستان در شهرستان رباط کریم

طرح سنجش سلامت دانش آموزان بدو ورود به دبستان شهرستان رباط کریم بایک پایگاه "سنجش امید" از 12بهمن 1401فعال شد.

12143.mp3 آغازطرح سنجش سلامت دانش آموزان بدو ورود به دبستان در شهرستان رباط کریم

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم،  طرح سنجش سلامت دانش آموزان بدو ورود به دبستان شهرستان رباط کریم بایک پایگاه "سنجش امید"   از 12بهمن 1401فعال شد.

در این طرح سلامت جسمانی وآمادگی،  قراراست تعداد7000 نوآموزغربال ومعاینه شوند.

گفتنی است:  نو آموزان بدو ورود به دبستان پس از ارزیابی بینایی،  شنوایی،  آزماینده تحصیلی و غربالگری درپایگاههای سنجش،  جهت ثبت اطلاعات غربالگری درسامانه سینا توسط مراقب سلامت ومعاینات پزشکی به مراکز خدمات جامع سلامت سطح شهرستان ارجاع داده می شوند .