• 1403/07/26 - 11:05

اجرای پویش سلامتی را قدم برن در شهرستان رباط کریم

پویش سلامتی را قدم برن در شهرستان رباط کریم اجرا شد.

339622.mp3 اجرای پویش سلامتی را قدم برن در شهرستان رباط کریم

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، با توجه به اولویت آموزشی شهرستان رباط کریم که بر اساس نیاز سنجی انجام شده ، بیماری دیابت مشخص شد و همچنین باعنایت به تاثیر فعالیت بدنی در پیشگیری و کنترل بیماریهای غیر واگیر نظیر: دیابت، فشار خون و غیره،  پویش "سلامتی را قدم بزن"  با حضور کارکنان ستادی شبکه بهداشت،  داوطلبان سلامت مراکز خدمات سلامت جامع سعادتمندی و شهید شاطریان،  پنجشنبه ۲۶ مهر 1403برگزار شد.

در این پویش که در پارک عطریاس برگزار شد، براهمیت تحرک بدنی، در سلامت و تمرکز بر تنفس در کنترل اضطراب تاکید و تمرکز بر تنفس توسط شرکت کنندگان در طبیعت تمرین شد.

توضیح اینکه به مناسبت گرامیداشت هفته ملی سلامت بانوان ایرانی، فاطمه مقدم مرافب سلامت ماما و مسئول فنی مرکز خدمات جامع سلامت سعادتمندی درخصوص سلامت بانوان و خودآزمایی پستان آموزش و به سوالات شرکت کنندگان در پویش پاسخ داد.

گفتنی است: در پایان مراسم، ضمن پذیرایی، به سه داوطلب سلامت محله به قید قرعه هدایایی به رسم یادبود اهدا شد.