ارتباط با مدیریت
  • - تعداد بازدید کنندگان: 64
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

برپایی ایستگاه سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند به مناسبت هفته سلامت

به مناسبت هفته سلامت، دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند در ایستگاه سلامت، بسته خدماتی گروه جوان را دریافت کردند.

14115.mp3 برپایی ایستگاه سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند به مناسبت هفته سلامت

به مناسبت هفته سلامت،  دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند در ایستگاه سلامت،  بسته خدماتی گروه جوان را دریافت کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، به مناسبت هفته سلامت،  دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند در روزهای 10 و11 اردیبهشت 1402، در ایستکاه سلامت  بسته خدماتی گروه جوان را دریافت کردند.

گفتنی است پیرو  مصوبه کمیته داخلی هفته سلامت شبکه بهداشت ، ضمن هماهنگی واحد آموزش سلامت  ستاد با هلال احمر شهرستان و دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند ، ایستگاه سلامت در دانشگاه پرند برپا شد ،

در این ایستگاه  بسته خدماتی گروه جوان،نظیر تن سنجی، سنجش فشارخون، مشاوره تغذیه و توزیع ویتامین دی ، مشاوره بیماریهای رفتاری، مشاوره  فرزندآوری، حساس سازی در خصوص بحران جمعیت ، توزیع رسانه های آموزشی و پاسخ به سوالات دانشجویان وغیره انجام شد.

لازم به توضیح است: با توجه به شعار هفته سلامت با عنوان" سلامت برای همه با پزشکی خانواده"، تراکت هایی در خصوص مزایای پزشکی خانواده در این نمایشگاه در معرض دید دانشجویان قرار گرفت.

• گروه اخبار : همایش ها و مناسبت ها بهداشتی
: