• 1403/07/21 - 15:48

برگزاری جشنواره غذای سالم در مرکز خدمات جامع سلامت سعادتمندی شهرستان رباط کریم

درآستانه روز جهانی غذا، جشنواره غذای سالم با تاکید بر مصرف نان کامل در مرکز خدمات جامع سلامت سعادتمندی برگزار شد.

339276.mp3 برگزاری جشنواره غذای سالم در مرکز خدمات جامع سلامت سعادتمندی شهرستان رباط کریم

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، درآستانه روز جهانی غذا، جشنواره غذای سالم با تاکید بر مصرف نان کامل، شنبه 21 مهر1403،  در مرکز خدمات جامع سلامت سعادتمندی برگزار شد.

در این جشنواره که به همت  سرپرست و کارشناس تغذیه مرکز سلامت سعادتمندی و مشارکت شرکت در و پنجره خاتم برگزار شد، کارکنان مرکز با تهیه و طبخ بیش از  30 نوع غذای سالم حضور فعال داشتند.

گفتنی است این جشنواره به  مناسبت گرامیداشت روز جهانی غذا باهدف بهبود تغذیه و ارتقا میزان آگاهی جامعه و فرهنگ‌سازی برای مصرف مواد غذایی باکیفیت بالا با تاکید بر مصرف نان کامل برگزار شد.

توضیح اینکه در پایان ضمن قدردانی از حضور فعال همکاران، پس از اظهار نظر داوران،  با حضور رئیس مرکز بهداشت  رباط کریم، به سه شرکت کننده جوایزی به رسم یاد بود اهدا شد.

روز جهانی غذا سال 2024 ( 16 اکتبر ،25 مهرسال 1403) با عنوان"حق داشتن غذا،برای زندگی بهتر و آینده ای بهتر" از سوی FAO نامگذاری شده است.