• 1402/02/12 - 12:56

به مناسبت هفته سلامت، جشنواره غذای سالم و مسابقه نقاشی در مدرسه ابتدایی مختلط تدبیر برگزار شد.

14244.mp3 برگزاری جشنواره غذای سالم و مسابقه نقاشی در مدرسه ابتدایی مختلط تدبیر به مناسبت هفته سلامت

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، به همت همکاران خانه بهداشت ده حسن و مرکز خدمات جامع سلامت آدران و همکاری مدیر مدرسه ابتدایی مختلط تدبیر،  سه شنبه 12اردیبهشت1402، جشنواره غذای سالم و مسابقه نقاشی در این مدرسه برگزار و جوایزی به دانش آموزان اهدا شد .

گفتنی است در این مراسم ضمن گرامیداشت هفته سلامت ، درخصوص بهداشت فردی ،تغذیه سالم وغیره آموزش داده شد.