• 1402/02/07 - 14:39

برگزاری جلسه آموزشی کاشت سبزیجات درخانه بهداشت آدران

با همکاری دهیاری ، شورای اسلامی روستای آدران و اداره جهاد کشاورزی شهرستان رباط کریم، جلسه آموزشی کاشت سبزیجات درخانه بهداشت آدران برگزار شد.

13984.mp3 برگزاری جلسه آموزشی کاشت سبزیجات درخانه بهداشت آدران

با همکاری دهیاری ، شورای اسلامی روستای آدران  و اداره جهاد کشاورزی شهرستان رباط کریم، جلسه آموزشی کاشت سبزیجات درخانه بهداشت آدران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم،  به همت مرکزخدمات جامع سلامت  و خانه بهداشت آدران وبا همکاری دهیاری  و شورای اسلامی روستای آدران و جهادکشاورزی شهرستان و همچنین مساعدت واحدهای ستادی بهبودتغذیه ،آموزش سلامت وگسترش شبکه بهداشت، پنج شنبه 7 اردیبهشت 1402، جلسه آموزشی کاشت سبزیجات درخانه بهداشت آدران برگزار شد.

دراین جلسه، آموزش تئوری وعملی کاشت سبزیجات باهدف ترویج سبزی کاری  توسط کارشناسان جهادکشاورزی برای بانوان  و داوطلبان سلامت روستا برگزار  شد وخانواده ها با شیوه کشت صحیح سبزیجات آشناشدند.

گفتنی است: مقرر شد مرکز خدمات جامع سلامت  آدران با رصد کاشت سبزیجات توسط داوطلبان سلامت ،ضمن تهیه گزارش تصویری و ارسال به ستاد ،به بهترین سبزیکاری جوایزی اهدا نماید.