• 1401/11/11 - 10:29

جلسه هم اندیشی گرامیداشت ایام الله دهه مبارک فجر در شبکه بهداشت ودرمان شهرستان رباط کریم برگزار شد.

10957.mp3 برگزاری جلسه هم اندیشی گرامیداشت ایام الله دهه مبارک فجر در شبکه بهداشت ودرمان شهرستان رباط کریم

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، درآستانه فرا رسیدن چهل و چهارمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، جلسه هم اندیشی گرامیداشت ایام الله دهه مبارک فجر، سه شنبه 11بهمن 1401، با حضور مدیر، معاونان شبکه بهداشت دردفتر ریاست مرکز بهداشت رباط کریم برگزار شد.

دراین جلسه دکتر سعید لغوی؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، ضمن تبریک فرا رسیدن ایام الله دهه مبارک فجر و پیروزی انقلاب اسلامی، برلزوم همکاری و تعامل مسئولین در برگزاری هرچه باشکوهتر مراسم گرامیداشت دهه فجر تاکید کرد.

درادامه حاضرین در جلسه نقطه نظرات خود را عنوان کرد.

گفتنی است پس از گفتگو و تبادل نظر موارد ذیل به تصویب رسید:

• برگزاری ویزیت رایگان در مراکز خدمات جامع سلامت روستایی
  • برگزاری نشست با موضوع جهاد تبیین با همکاری سپاه شهرستان