ارتباط با مدیریت
  • 1401/08/02 - 13:22
  • - تعداد بازدید: 164
  • - تعداد بازدید کنندگان: 161
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

برگزاری دوره آموزشی ارزیابی برنامه پیش نیازی حفظ ایمنی و سلامت غذا(Prps)

به همت کارشناسان واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی حوزه معاونت غذا و داروی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، دوره آموزشی ارزیابی برنامه پیش نیازی حفظ ایمنی و سلامت غذا(Prps) ویژه کارخانجات برگزار شد.

6607.mp3 برگزاری دوره آموزشی ارزیابی برنامه پیش نیازی حفظ ایمنی و سلامت غذا(Prps)

 به همت کارشناسان واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی حوزه معاونت غذا و داروی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، دوره آموزشی ارزیابی برنامه پیش نیازی حفظ ایمنی و سلامت غذا(Prps) ویژه کارخانجات برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، به همت کارشناسان واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی حوزه معاونت غذا و داروی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم،  پنج شنبه، 28 مهر1401، دوره آموزشی ارزیابی برنامه پیش نیازی حفظ ایمنی و سلامت غذا(Prps) ویژه کارخانجات برگزار شد.

این دوره آموزشی که به مناسبت روز جهانی غذاجهت ارتقای سطح علمی و آگاهی کارشناسان نظارتی و مسئولین فنی کارخانجات صنایع غذایی تحت پوشش برگزار شد، شرکت کنندگان با چک لیست جدید فوق و اصول شرایط خوب تولید در صنعت غذا آشنا شدند.

  • گروه اخبار : برگزاری جلسات
  • کد خبر : 6607
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings