• 1402/09/21 - 13:30

برگزاری مراسم گرامیداشت روز داوطلب سلامت

مراسم گرامیداشت روز داوطلب سلامت، در شهرستان رباط کریم برگزار شد.

320489.mp3 برگزاری مراسم گرامیداشت روز داوطلب سلامت

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت رباط کریم، مراسم گرامیداشت روز داوطلب سلامت سه شنبه ۲۱ آذر ماه1402،  با حضور داوطلبان سلامت واحدهای تابعه شبکه بهداشت ، و همکاران فعال حوزه داوطلب سلامت برگزار شد.

دکتر اتابکی، معاون بهداشتی شبکه  بهداشت در این مراسم نقش داوطلبان سلامت را به عنون بازوان توانمند واحدهای بهداشتی مهم برشمرد  و تصریح کرد: داوطلبان نسبت به انتقال آموزش ها به خانوارهای تحت پوشش خود، گامی مهم در ارتقا سلامت منطقه خواهند داشت.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت در ادامه اظهار کرد: داوطلبان سلامت، حلقه ارتباطی میان مردم و نظام سلامت در قالب برنامه ملی خودمراقبتی و زمینه‌ساز ارتقای سواد سلامت هستند که بدون هیچ‌گونه مطالبات و مزایایی و فقط به خاطر عشق، انسانیت، رضایت الهی و حس مسئولیت‌ پذیری، نقش مهمی در امر آموزش به مردم و پیشگیری از بیماری‌ها دارند.

در این مراسم در خصوص اطلاع رسانی و تشویق افراد بالای ۱۸ سال جهت انجام غربالگری فشارخون - دیابت،که تا ۱۵ دی ادامه دارد تاکید شد .

توضیح اینکه از سایر برنامه های اجرا شده در این مراسم  می توان به نمایش دو کلیپ از سبک زندگی سالم ، فعالیت‌های انجام شده واحدهای بهداشتی در راستای برنامه داوطلبان سلامت، قرائت دکلمه روز داوطلب سلامت، اجرای نمایش بهداشتی توسط سفیران سلامت دانش‌آموزی مدرسه عمار نصیر شهر، آموزش جوانی جمعیت  و غیره اشاره کرد.

توضیح اینکه: دراین مراسم بر برگزاری جلسات آموزشی داوطلبان سلامت به صورت حضوری تاکید شد.

گفتنی است در پایان با اهدا جوایز و لوح تقدیر از زحمات داوطلبان و همکاران تقدیر بعمل آمد.

همچنین به عکس برتر مسابقه عکاسی داوطلبان سلامت با موضوع خانواده باشکوه نیز هدیه ایی به رسم یادبود تقدیم شد.

• کد خبر : 320489