• 1402/05/31 - 15:11

برگزاری همایش شیر مادر در شهرستان رباط کریم

همایش شیر مادر در شهرستان رباط کریم برگزار شد.

19261.mp3 برگزاری همایش شیر مادر در شهرستان رباط کریم

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم،به همت واحد سلامت خانواده و با مشارکت سایر واحدهای ستادی شبکه بهداشت (امور بانوان،بهبود تغذیه، آموزش سلامت و روابط عمومی) و همچنین همکاری فرمانداری،شهرداری و شورای شهر رباط کریم همایش شیرمادر، سه شنبه ۳۱مرداد ۱۴۰۲، در محل فرهنگسرای معلم رباط کریم برگزار شد. در این همایش مطالبی درخصوص اهداف شعار هفته جهانی شیرمادر ۲۰۲۳ و چالشهای موجود ،اهمیت تغذیه با شیرمادر ، قوانین ترویج تغذیه با شیرمادر، و تغذیه مادران در دوران بارداری و شیردهی عنوان شد. گفتنی است در حاشیه این مراسم با حضور ۶۵ نفر از بانوان ادارات رابطین سلامت و برخی مؤسسان داروخانه ها، منشور حمایت از مادران شیرده امضا شد و ضمن اهدای بسته های آموزشی، انجام مشاوره در میز خدمت نیز صورت گرفت. لازم به توضیح است: دکتر اتابکی، رئیس مرکز بهداشت رباط کریم، ضمن گرامیداشت هفته شیر مادر، درخصوص اهمیت موضوع جوانی جمعیت مطالبی را بیان نمود. در پایان مراسم نیز با حضور نمایندگان شهرداری ،شورای شهر، مسئولان واحد سلامت خانواده و امور بانوان شبکه بهداشت و فرمانداری شهرستان، با اهدای جوایز از مادران شاغل موفق در شیردهی تقدیر بعمل آمد.

• کد خبر : 19261