• 1401/10/05 - 13:37

کارگاه دو روزه آشنایی با برنامه ها و فعالیتهای شبکه بهداشت جهت دانشجویان پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار برگزار شد.

9416.mp3 برگزاری کارگاه دو روزه آشنایی با برنامه ها و فعالیتهای شبکه بهداشت جهت دانشجویان پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم، کارگاه دو روزه آشنایی با برنامه ها و فعالیتهای شبکه بهداشت جهت دانشجویان پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار در روزهای سوم و پنجم دی ماه 1401،  د در سالن اجتماعات شبکه بهداشت برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی ،کارشناسان ستادی شبکه بهداشت در خصوص موضوعاتی چون، تغییر سبک زندگی مردم و شیوع بیماریهای غیرواگیر در جامعه و خدمات پیشگیرانه ایی که در این خصوص ارائه می گردد ، خدمات پیشگیرانه در خصوص بیماریهای  ژنتیک، کم کاری تیروید نوزادان، وغیره،  معرفی مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری، مرکز مشاوره ازدواج، مرکز ژنتیک اجتماعی شهرستان، موضوعاتی چون بحران جمعیت و خدمات مربوط به جوانی جمعیت، مراقبت های پیش از بارداری، بارداری و کلاس های آمادگی برای زایمان،  مرکز مشاوره شیر مادر شهرستان، مراقبت ازکودکان ،بسته خدماتی جوانان، میانسالان،  سالمندان و خدمات ارائه شده به هر گروه سنی ، آموزش داده شد .

گفتنی است: در پایان دانشجویان گروه بندی شدند تا با حضور در واحدهای بهداشتی با برنامه ها و فعالیت های این واحدها آشناشوند.

• گروه اخبار : برگزاری جلسات