ارتباط با مدیریت
  • - تعداد بازدید کنندگان: 156
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

برگزاری کمیته ارتقاء سلامت جوانان در شبکه بهداشت و درمان رباط کریم

کمیته ارتقاء سلامت جوانان در شبکه بهداشت و درمان رباط کریم برگزار شد.

5928.mp3 برگزاری کمیته ارتقاء سلامت جوانان در شبکه بهداشت و درمان رباط کریم

کمیته ارتقاء سلامت جوانان در شبکه بهداشت و درمان رباط کریم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، کمیته ارتقاسلامت جوانان، 9 باحضور نمایندگان پادگان 02،  پادگان 23، دانشگاه پیام نور، دانشگاه آزاد اسلامی پرند و رباط کریم ؛اداره ورزش و جوانان، هلال احمر، مرکزفنی حرفه ای و حوزه علمیه در سالن اجتماعات شبکه بهداشت برگزارشد .

دراین جلسه ابتدا شادی حاجی باقری کارشناس مسئول واحدجوانان نوجوانان ومدارس شبکه بهداشت و درمان رباط کریم انتظارات این واحدرا ازمراکز تجمعی رابیان وآمادگی خودرا در زمینه آموزش جوانان بامباحث ازدواج سالم شادوبه هنگام، رفتارهای پرخطر، پیشگیری ازمرگ جوانان درتصادفات، معاینات جوانان برای پیشگیری ازبیماریهای خاموش نظیر: فشارخون ودیابت اعلام کرد.

سپس فرید حامدی کارشناس مسئول تغذیه شبکه بهداشت و درمان رباط کریم نیز درباره اهمیت تغذیه ومکملیاری جوانان جهت پیشگیری ازچاقی وپوکی استخوان مطالبی راعنوان کرد.

درادامه سعیدی کارشناس برنامه پیشگیری از بیماری ایدز شهرستان ، درباره بیماری ایدز تو ضیحاتی داده  وانتظارات خودرا از نمایندگان ادارات حاضر در جلسه عنوان کرد.

درپایان جلسه ، نمایندگان ادارات نیز برنامه ها، اولویت های آموزشی  و انتظارات خود را ازشبکه بهداشت بیان کردند.

گفتنی است درانتهای جلسه ازدوپادگان لشگر23 و01که درشش ماهه اول سال 1401،  همکاری خوبی با این شبکه داشتند با اهدای لوح ، تقدیر شد.

• گروه اخبار : کمیته برون بخشی
: