• 1402/10/02 - 13:27

تجلیل از پژوهشگران شبکه بهداشت و درمان رباط کریم

فرماندار رباط کریم، به مناسبت هفته پژوهش از پژوهشگران شهرستان تجلیل کرد.

321000.mp3 تجلیل از پژوهشگران شبکه بهداشت و درمان رباط کریم

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم،  به مناسبت هفته پژوهش، طی مراسمی در فرمانداری شهرستان از پژوهشگران با حضور فرماندار، معاون برنامه ریزی فرمانداری، رئیس دانشگاه پیام نور، مدیر شبکه بهداشت و درمان، برخی  مسئولان ادارات، اساتید وکارشناسان و فعالان عرصه پژوهش در عرصه های مختلف تجلیل شد.

امید احمدی فرماندار رباط کریم،  دراین مراسم ضمن تبریک به پژوهشگران گفت: هدف ازتحقیق و پژوهش تولید دانش به منظور پیشرفت، توسعه و کاستن از نارسائی ها می باشد  و امید است با اهداف مشخص و به منظور توسعه همه جانبه کارهای پژوهشی وتحقیقاتی خوبی در همه سطوح صورت گیرد.

توضیح اینکه دراین مراسم از  همکاران  و پژوهشگران این شبکه : محمد غفوری، فاطمه جباری، منیرالسادات قمصری، زهرا ملکی، حسین مستعلی، علی صادق الوند، نوید ابراهیمی، تامارا شیرزاد، سولماز رئوفی، حدیث محمدی   و اکبر اسکندری با اهدای لوح تقدیر تجلیل بعمل آمد.

گفتنی است: فاطمه جباری مفتخر به کسب رتبه پژوهشگربرتر در شهرستان شد.

ضمن تبریک به این عزیزان، امید است با تلاش و همت فناوران و پژوهشگران، شاهد رشد، توسعه و پیشرفت کشورعزیزمان ایران اسلامی باشیم.