• 1401/08/02 - 11:24

سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی دانش آموزان افاغنه فاقدمدارک هویتی 5 تا17سال ساکن شهرستان رباط کریم در دو مرکز سلامت سعادتمندی و سفیدار انجام شد.

7000.mp3 سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی دانش آموزان افاغنه فاقدمدارک هویتی 5 تا17سال درشهرستان رباط کریم

سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی دانش آموزان افاغنه فاقدمدارک هویتی 5 تا17سال  ساکن  شهرستان رباط کریم در دو مرکز سلامت سعادتمندی و سفیدار انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی دانش آموزان افاغنه فاقدمدارک هویتی 5 تا17سال ساکن شهرستان رباط کریم در دومرکز خدمات جامع سلامت سعادتمندی و سفیدار انجام شد.

دراین فرایند سنجش که از 30تیر1401 آغاز و تا آبان 1401 ادامه داشت،  دانش آموزان اتباع افاغنه از نظر سلامت جسمی، واکسیناسیون( دانش آموزانی که تا کنون هیچ نوع واکسنی دریافت نکرده اند)،  سنجش بینایی و شنوایی، آمادگی تحصیلی و روانی و  سایرمراقبت های بهداشتی  توسط پزشک و مراقب سلامت مورد ارزیابی قرار گرفتند.

گفتنی است دراین سنجش 658 دانش آموز افاغنه فاقدمدارک هویتی 5 تا17سال  ساکن شهرستان رباط کریم مورد ارزیابی شدند.