• 1402/02/08 - 07:14

پیام تبریک مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم به مناسبت "روز روانشناس و مشاور"

دکتر سعید لغوی، مدیر شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم، در پیامی فرارسیدن9 اردیبهشت" روز روانشناس و مشاور را تبریک گفت.

13795.mp3 پیام تبریک مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم به مناسبت "روز روانشناس و مشاور"

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، متن پیام به شرح ذیل است:

بسمه تعالی

در جامعه بشری، اهمیت بهداشت روان در مواجهه با بحران‌ها برهیچکس پوشیده در این میان، نقش مشاور و روانشناس درپیشگیری و کنترل بیماری های روانی ناشی از این بحران، بیش از پیش بر همگان نمایان شده است.

اینجانب بدینوسیله فرارسیدن 9 اردیبهشت "روز روانشناس و مشاور" را به جامعه روانشناسی و مشاوره به ویژه همکاران پرتلاش شبکه بهداشت و درمان رباط کریم تبریک و تهنیت نموده،  امیدوارم با استعانت خداوند متعال و با بهره گیری از توانمندی های شایسته خویش، درمسیر خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پایدار و پیروز باشید.

دکتر سعید لغوی

مدیر شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم