• 1403/01/23 - 01:56

پیام تبریک مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم به مناسبت گرامیداشت روز دندانپزشک

دکتر سعید لغوی؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم در پیامی فرارسیدن 23 فروردین" روز دندانپزشک" را تبریک گفت.

330484.mp3 پیام تبریک مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم به مناسبت گرامیداشت روز دندانپزشک

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، دکتر سعید لغوی؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان در پیامی فرارسیدن 23 فروردین" روز دندانپزشک" را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

بسمه تعالی

اهمیت نقش سلامت دهان و دندان در حفظ سلامتی و جلوگیری از بروز بسیاری از بیماریها بر کسی پوشیده نیست.

دندانپزشکان بعنوان یکی از اعضای تیم سلامت؛ با توجه به خدماتی که در راستای درمان بیماری‌های دهان و دندان، ارتقای سطح سلامت، پیشگیری و آموزش روش‌های بهداشتی به افراد جامعه ارایه می دهند، نقش بسیار مهم و قابل توجهی در نظام سلامت و ارتقای کیفیت زندگی افراد جامعه ایفا می کنند.

اینجانب 23فرارسیدن فروردین ماه، روز دندانپزشک را به تمامی تلاشگران این عرصه به ویژه همکاران عزیز تبریک عرض نموده، امیدوارم با همکاری و همدلی هر چه بیشتر، در اعتلای خدمات سلامت دهان و دندان موفق باشید.

دکتر سعید لغوی

مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم