• 1403/01/18 - 01:52

پیام مدیر شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم به مناسبت گرامیداشت روز جهانی بهداشت

دکتر سعید لغوی؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم در پیامی فرا رسیدن 18 فروردین" روز جهانی بهداشت " را تبریک گفت.

330483.mp3 پیام مدیر شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم به مناسبت گرامیداشت روز جهانی بهداشت

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، دکتر سعید لغوی، مدیر شبکه بهداشت و درمان در پیامی فرارسیدن روز جهانی بهداشت را تبریک گفت.

متن پیام به شرح ذیل می باشد:

بسمه تعالی

18فروردین برابر با هفتم آوریل،  به عنوان روز جهانی بهداشت نامگذاری شده است. گرامیداشت این روز، یادآور رسالت

و وظیفه خطیری است که مردم و مسئولان جامعه به‌صورت متقابل در زمینه سلامت بر عهده‌دارند.

اینجانب، بدینوسیله فرارسیدن روز جهانی بهداشت را به شما تلاشگران خستگی ناپذیر عرصه سلامت ، تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

بی شک زبان قاصر است در تقدیر از تلاش جهاد گونه ، فداکاری و ایثار کم نظیر شما عزیزان که بی هیچ چشم داشتی سلامتی را به مردم عزیز سرزمین مان هدیه می دهید. امید است درسال جاری همواره با اتکال به خداوند متعال

با همیاری و همبستگی تلاشگران جامعه بزرگ بهداشتی در انجام وظایف مهم و گسترده خود بیش از پیش کوشا و پویا باشید.

دکتر سعید لغوی

مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم