• 1403/03/23 - 11:47

کارگروه برون بخش مراکزخدمات جامع سلامت سعادتمندی و شهید شاطریان برگزار شد

کارگروه برون بخش دو مرکزخدمات جامع سلامت سعادتمندی و شهید شاطریان با حضور نمایندگان برخی ادارات شهرستان رباط کریم برگزارشد.

334663.mp3 کارگروه برون بخش مراکزخدمات جامع سلامت سعادتمندی و شهید شاطریان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم دانشگاه علوم پزشکی ایران، کارگروه برون بخش دو مرکزخدمات جامع سلامت سعادتمندی و شهید شاطریان، چهارشنبه 23 خرداد 1403، با حضور نمایندگان برخی ادارات شهرستان در دفتر ریاست مرکز خدمات جامع سلامت سعادتمندی برگزارشد.

در این جلسه رضا آئینی و منوچهر جعفری؛ سرپرستان مراکز خدمات جامع سلامت سعادتمندی و شهید شاطریان ضمن معرفی مرکز و پایگاههای تابعه،  گزارشی از شاخص مراکز ارائه دادند.

در ادامه جلسه اولویت آموزشی اعضای کارگروه، طبق دستورالعمل نیاز سنجی وزارت بهداشت، تعیین و مداخلات متناسب با نیاز آموزشی تعیین شده به تصویب رسید.

برخی مصوبات به شرح ذیل می باشد:

1. چاپ و نصب بنر توسط شهرداری رباط کریم
  2. فراخوان افراد بالای ۴۰ سال شهر رباط کریم جهت مراجعه به واحدهای بهداشتی و انجام رایگان غربالگری قند و چربی خون
  3. پخش تیزهای کوتاه سلامت در سینمای شهرستان
  4. مشارکت ادارات با دو مرکز خدمات جامع سلامت در برگزاری جلسات آموزش سلامت در جمعیت تحت پوشش
  5. اجرای برنامه ترویج لقمه سالم در مدارس شهر رباط کریم با همکاری دو مرکز با اداره آموزش و پرورش شهرستان
  6. فعال نمودن برنامه های فرهنگی با موضوعات سلامت محور در سطح شهر برای گروه دانش آموزان با هدف ترویج سبک زندگی سالم با مشارکت اداره آموزش و پرورش و شهرداری
  7. برگزاری پیاده روی در شهریور ماه به عنوان "سلامتی را قدم بزن"
  8. تشویق داوطلبان سلامت محله دو مرکز و پایگاههای تحت پوشش

گفتنی است دراین کارگروه نمایندگان ادارات: شورای اسلامی شهرستان رباط کریم ،شهرداری رباط کریم، سپاه پاسداران منطقه رباط کریم. آموزش و پرورش. کمیته امداد ، هلال احمر، بهزیستی، سرپرستان  و مسئولان فنی مراکز خدمات جامع سلامت  شهید شاطریان و سعادتمندی حضور داشتند.

• گروه اخبار : کمیته برون بخشی