• 1403/03/24 - 12:36

کارگروه برون بخش مرکز خدمات جامع سلامت نصیر شهر برگزار شد

کارگروه برون بخش مرکز خدمات جامع سلامت نصیر شهر برگزار شد کارگروه برون بخش مرکز خدمات جامع سلامت نصیر شهر با حضور نمایندگان برخی ادارات شهرستان رباط کریم برگزارشد.

334784.mp3 کارگروه برون بخش مرکز خدمات جامع سلامت نصیر شهر برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم دانشگاه علوم پزشکی ایران، کارگروه برون بخش مرکز خدمات جامع سلامت نصیر شهر، پنج شنبه 24 خرداد 1403، با حضور نمایندگان شورای اسلامی شهر، بهزیستی وشهرداری در دفتر ریاست مرکز خدمات جامع سلامت نصیر شهر برگزارشد.

در این کمیته، ابتدا  زهرا لک؛ سرپرست مرکز نصیر شهر، شاخص های بهداشتی شهر را عنوان و تصریح کرد: مرکز خدمات جامع نصیرشهر به عنوان مرکز اجرای آزمایشی  برنامه پزشک خانواده شهری در شهرستان انتخاب شده  و توضیحاتی درمورد آن ارائه داد.

سپس اعضای کارگروه طبق دستورالعمل نیاز سنجی تیم مسئولین، اولویت آموزشی شهر را تعیین کردند.

در ادامه مواردی که توسط مردم در تماس تلفنی همکاران تیم سلامت با آنها، به عنوان مشکل ، اعلام شده بود به سمع و نظر مسئولین در جلسه برای پیگیری موارد ، رسانده شد.

بنابراین ضمن بیان فرصت های موجود در شهر ، مداخلاتی در راستای اولویت تعیین شده همچون : همکاری با مرکز سلامت در برگزاری جلسات آموزشی با محوریت سبک زندگی سالم در تغذیه، تحرک بدنی، مهارت کنترل استرس و اضطراب جهت اولیا و مربیان مدارس، ورزشکاران به همراه خانواده، کارکنان ادارات، مددجویان و غیره،  تشویق مردم در مراجعه به واحدهای بهداشتی جهت تشکیل پرونده الکترونیک سلامت و یا تکمیل دریافت بسته های خدماتی هر گروه سنی ازجمله انجام خطرسنجی با انجام آزمایش قند و چربی خون رایگان، چاپ و نصب بنر در سطح شهر، پخش کلیپ های بهداشتی قبل از اکران فیلم در سینمای شهر و... پیش بینی شد.

درپایان جلسه،  نماینده شورای اسلامی نصیرشهر، آمادگی خود را جهت همکاری با مرکز جهت اجرای برنامه ها در طول سال اعلام کرد.

گفتنی است دیابت در هر سه تیم:  مردم ، مسئولین و تیم سلامت بیشترین فراوانی را داشت و به عنوان اولویت آموزشی انتخاب شد .

• گروه اخبار : کمیته برون بخشی