آموزش کمک های اولیه به کارگران صنایع رباط کریم /گامی برای ارتقای سلامت محیط کار رباط کریم
به منظور استقرار نظام بهداشت کارگاهی و توانمندسازی نیروی انسانی درمواجهه با حوادث شغلی، دوره تخصصی کمکهای اولیه ویژه کارگران صنایع رباط کریم با همکاری شبکه بهداشت و هلال احمر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، در راستای اجرای برنامه تشکیلات بهداشتی کارگاهی و راه اندازی ایستگاههای بهگر و خانه های بهداشت کارگری، واحد بهداشت حرفه ای شبکه بهداشت و درمان شهرستان با همکاری جمعیت هلال احمر، دوره تخصصی کمکهای اولیه را برای داوطلبان شاغل در صنایع تحت پوشش برگزار کرد. این دوره آموزشی که به مدت ۲۲ ساعت در مردادماه ۱۴۰۵ برگزار شد، ویژه آقایان داوطلب از ۱۵ صنعت شهرستان بود و در محل هلال احمر رباط کریم صورت گرفت.
همچنین دوره دوم این آموزشها در شهریورماه جاری برای بانوان شاغل در همان تعداد واحد صنعتی در حال برگزاری است. هدف از این آموزشها، توانمندسازی نیروی کار برای ارائه واکنش سریع و صحیح در مواجهه با حوادث احتمالی کارگاهی، افزایش ایمنی و ارتقای سطح سلامت نیروی انسانی عنوان شده است.
گفتنی است از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون، ۲۸۹ نفر از شاغلین صنایع شهرستان رباط کریم در دوره های کمک های اولیه شرکت کرده و گواهینامه معتبر دریافت کرده اند.
کامنت