ارتباط با مدیریت
  • 1405/02/27 - 11:25
  • - تعداد بازدید: 13
  • - تعداد بازدید کنندگان: 11
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

برگزاری جلسه آموزشی تغذیه و توزیع مکمل ویتامین د برای جوانان هلال احمر به مناسبت هفته سلامت وروز جهانی فشارخون

به مناسبت هفته سلامت وروز جهانی فشارخون، جلسه آموزشی تغذیه با محوریت پیشگیری و کنترل فشارخون بالا و دیابت، ویژه داوطلبان شاخه جوانان جمعیت هلال احمر برگزار شد.

370483.mp3 برگزاری جلسه آموزشی تغذیه و توزیع مکمل ویتامین د برای جوانان هلال احمر به مناسبت هفته سلامت وروز جهانی فشارخون

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم، به مناسبت هفته سلامت و روز جهانی فشارخون، جلسه آموزشی تغذیه با محوریت پیشگیری و کنترل فشارخون بالا و دیابت، ویژه داوطلبان شاخه جوانان جمعیت هلال احمر برگزار شد. در این جلسه، فرید حامدی، کارشناس مسئول تغذیه شبکه بهداشت، به تشریح نقش کلیدی تغذیه صحیح در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر از جمله فشارخون بالا و دیابت پرداخت.

وی با اشاره به عادات غذایی نامناسب به عنوان یکی از مهم‌ترین عوامل خطر، بر کاهش مصرف نمک، قصرهای ساده و چربی‌های ناسالم تأکید کرد.

حامدی همچنین راهکارهای عملی  را برای اصلاح الگوی غذایی و تأثیر آن در کنترل بیماری‌های یادشده در افراد در معرض خطر ارائه نمود.

در بخش دیگری از این برنامه، ضمن توزیع مکمل ویتامین د میان داوطلبان، بر اهمیت مصرف منظم این مکمل در سلامت استخوان‌ها، سیستم ایمنی و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن تأکید شد.

گفتنی است: شرکت‌کنندگان در پایان با  عنوان پرسش‌های خود، نقش این جلسات را در ارتقای آگاهی‌های سلامت‌محور مؤثر ارزیابی کردند.

  • گروه اخبار : مناسبتها
  • کد خبر : 370483
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings