برگزاری جلسه خودمراقبتی کارکنان شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم
جلسه خودمراقبتی کارکنان شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، پیرو مصوبه کمیته خودمراقبتی شبکه بهداشت و انجام غربالگری قندو چربی خون و همچنین تن سنجی همکاران ستادی، افراد در معرض خطر بیماریهای قلبی عروقی و سکته های قلبی و مغزی شناسایی شدند.
لذا روز شنبه 17 تیر 1402، به منظور اعلام نتایج آزمایشات و تن سنجی، جلسه ای با حضور افراد در معرض خطر شناسایی شده در سالن اجتماعات شبکه بهداشت تشکیل شد.
در این جلسه ، موسویان کارشناس مسئول آموزش شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم، ضمن حساس سازی همکاران در خصوص وضعیت تن سنجی و غربالگری قند و چربی خون به بیان اهمیت خودمراقبتی و اصلاح سبک زندگی جهت کنترل عوامل خطر پرداخت.
در ادامه حامدی؛ کارشناس مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت درمان رباط کریم در خصوص تغذیه سالم جهت کنترل قند و چربی خون به نکاتی نظیر: کم کردن 5 قاشق از وعده برنج و جایگزینی این مقدار با سبزی، استفاده نکردن از ظروف رنگ نارنجی به دلیل تحریک اشتها ، خوردن غذا در ظرف کوچک و جایگزین کردنچنگال به جای قاشق، دم نکردن ماکارانی، خیساندن برنج خارجی به مدت 3 ساعت و تعویض آب سرد آن هر یک ساعت، خیساندن برنج قهوه ایی با آب گرم، ستفاده از نان سنگک، استفاده از حبوبات به همراه غلات و غیره اشاره کرد.
گفتنی است: در پایان جلسه، هماهنگی جهت ویزیت همکاران توسط پزشک و حضور مشاوره تغذیه در ستاد جهت مشاوره به همکاران به تصوصب رسید.
کامنت