ارتباط با مدیریت
  • 1405/05/05 - 03:06
  • - تعداد بازدید: 5
  • - تعداد بازدید کنندگان: 5
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

برگزاری جلسه هماهنگی طرح ملی «آمایش امید» در مرکز بهداشت رباط‌کریم

374492.mp3 برگزاری جلسه هماهنگی طرح ملی «آمایش امید» در مرکز بهداشت رباط‌کریم

 

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان رباط‌کریم، جلسه هماهنگی طرح ملی «آمایش امید» با حضور دکتر اتابکی، رئیس مرکز بهداشت رباط‌کریم، کارشناس مسئول جوانی جمعیت و سلامت خانواده و جمعی از کارشناسان مسئول ستادی حوزه بهداشت، روز دوشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۵ در اتاق ریاست مرکز بهداشت رباط‌کریم برگزار شد.

در این نشست، گزارش وضعیت اجرای طرح ملی «آمایش امید» در فصل بهار سال ۱۴۰۵ ارائه و شاخص‌های عملکردی، اقدامات انجام‌شده و برنامه‌های پیش‌رو مورد بررسی قرار گرفت.

در این جلسه، با هدف افزایش نرخ باروری کلی شهرستان به عدد ۲.۵، بر اجرای مؤثر برنامه‌های جوانی جمعیت و تمرکز بر مداخلات هدفمند تأکید شد. از مهم‌ترین محورهای مطرح‌شده می‌توان به ارائه مشاوره‌های تخصصی فرزندآوری با اولویت خانواده‌های بی‌فرزند، تک‌فرزند و دوفرزند، شناسایی و پایش زوج‌های نابارور شهرستان و معرفی آنان به بیمارستان شهید اکبرآبادی برای دریافت خدمات تخصصی درمان ناباروری اشاره کرد.

در پایان، بر ضرورت هماهنگی بین واحدهای مختلف حوزه بهداشت، استمرار پایش شاخص‌های برنامه، اجرای دقیق مصوبات و بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های موجود برای تحقق اهداف طرح ملی «آمایش امید» و ارتقای شاخص‌های جوانی جمعیت در شهرستان تأکید شد.

  • گروه اخبار : آخرین اخبار
  • کد خبر : 374492
:
کلیدواژه ها

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings